Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Word een vriend

Zullen we vrienden worden?

De vrienden van het Amsterdamse Bostheater dragen bij aan onze bijzondere projecten en activiteiten. Zo wordt een bijdrage van onze vriendenstichting ingezet om nieuwe makers een podium te bieden waar ze hun eigen voorstellingen kunnen ontwikkelen. Uw bijdrage helpt ons ook om jeugdvoorstellingen toegankelijk te maken voor gezinnen die niet of nauwelijks naar voorstellingen toe kunnen komen. En we investeren in onze publieks- en theatervoorzieningen.

Vanaf € 25,00 per jaar bent u al vriend van het Amsterdamse Bostheater en helpt u ons vooruit. Want met vrienden sta je altijd sterker dan alleen.

Lees hieronder verder hoe je vriend kunt worden van het bostheater.

ONZE VRIENDSCHAP

De bijdrage van de vriendenstichting wordt gebruikt om:

  • projecten voor jonge makers, zoals Boslab Theaterfestival, te ondersteunen.
  • kinderen die niet veel in aanraking komen met theater uit te nodigen voor een gratis kindervoorstelling.
  • te investeren in publieksvoorzieningen
  • te investeren in theatervoorzieningen

Als vriend houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen in het Bostheater. Daarnaast organiseren we activiteiten voor vrienden en zorgen we natuurlijke voor de beste zitplaatsen.

  • Behind the scenes: Als vriend bent u vaak welkom voor een blik achter de schermen van de zomerproductie. U krijgt een voorproefje van de voorstelling, ontmoet de acteurs en de regisseur vertelt over de voorstelling.
  • Vriendenbank: Als vriend kunt u bij de grote zomervoorstelling gebruikmaken van de zitplaatsen met leuning op de speciale vriendenbank.  Wanneer u hiervan gebruik wilt maken stuur dan een mail naar vrienden@bostheater.nl. Vermeld in deze mail uw naam, de datum wanneer u naar de voorstelling komt en met hoeveel personen u de voorstelling bezoekt.

MEER INFORMATIE

De vriendenstichting van het Bostheater heeft een ANBI status. Dit betekent dat donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Daarnaast hoeft de stichting geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen, waardoor uw bijdrage voor 100% ingezet kan worden voor bovenstaande projecten. Klik hier voor de ANBI status van de vriendenstichting van het Amsterdamse Bostheater.

U kunt vriend worden door onderstaand formulier in te vullen.

Kies bij project* voor ‘Vriend van Amsterdamse Bostheater’. U bent dan tot wederopzegging vriend van het Amsterdamse Bostheater. Jaarlijks wordt de donatie geïncasseerd via de machtiging voor de automatische incasso.

U kunt de vriendschap en/of automatische incasso eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar vrienden@bostheater.nl.

U kunt ook kiezen voor een eenmalige donatie, als vriend maar ook in het algemeen belang van het Bostheater.