Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Het Bostheater presenteert

Bosfestivalhart

met diverse artiesten en theatermakers

VERLENG JE ZOMER MET BOSFEST

Aan het einde van de zomer organiseert het Amsterdamse Bostheater de nieuwe theatertiendaagse Bosfest. Een betoverend festival in de buitenlucht met toffe voorstellingen, live muziek en lekker eten.

Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 7 september wordt het Bostheater een festival waar je kan genieten van theater, bands, circus, storytelling en meer. Het grote Bostheaterpodium van ruim 900 m2 wordt omgetoverd tot festivalhart waar je terecht kunt voor borrels, bites en beats. Iedere avond is er een andere line up en trek je het bos in voor een door jou gekozen theaterervaring op een bijzondere locatie.

Deze eerste editie biedt onder meer voorstellingen van Collectief Blauwdruk, Marte Boneschansker, Benjamin Kuitenbrouwer (Monki) en Steyn de Leeuwe.

 

Wat is er toen doen in het festivalhart?

Borrel, bites & beats in het BosFestifalHart! Naast lekker eten & borrelen, zijn er ook tal van andere dingen te doen in het festivalhart. Zo geeft de The World of ii drie avonden lang een concert, speelt Zeevlinder een live set en zullen DJ’s je de nacht intrekken met lekkere muziek waarop je niet stil kunt zitten. Daarnaast creëren studenten van de Rietveld Academie speciaal voor Bosfest een Augmented Reality experience in het bos. het programma wordt nog verder aangevuld dus stay tuned!

 

Welke voorstellingen kan ik zien tijdens Bosfest?

Van toneel tot musical, van circusartiesten tot live muziek, Bosfest heeft het allemaal. Weten wat er op het programma staat?

Klik hier voor de bosfest line-up

Klik hier voor het blokkenschema

Data en tijden

Ticket kosten

  • Toegang festivalterrein
    € 7,50

Extra informatie

Dit ticket betreft de entree voor het festivalterrein, waar je lekker kunt eten, drinken, dansen en genieten van live muziek. Wil je ook een voorstelling zien? Check dan de line-up via de knop hieronder!

Bosfest line-up!

Details voorstelling

  • Grote zaal