Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

We hebben een primeur! Op zaterdag 10 september 2022 komen de 3JS voor de eerste keer ooit naar ons Amsterdamse Bostheater! De trots uit Volendam heeft bijna alle theaters in Nederland al platgespeeld en staat deze zomer op eigen verzoek alleen bij ons! We gaan dansend, feestend, zingend, met een lach en een traan door deze zomeravond heen en we laten ons betoveren voor het slapen gaan. De 3JS en het Amsterdamse Bos is een match uit duizenden!


Dit is het verplaatste concert van 7 juni 2020, 30 mei 2021 en 26 september 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Tijdschema

17:30 ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND
19:00 LAURA SJIN
20:30 3JS

 

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Kaarten
    v.a. € 31,50

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona-regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk