Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

De veelzijdige Brabantse zangeres Anneke van Giersbergen werd internationaal bekend als frontvrouw van rockband The Gathering. Ze heeft daarnaast sinds jaar en dag ook succes als soloartiest. Onder haar eigen naam maakt ze prachtige, akoestische folk met openhartige teksten, waarin nog steeds haar rock-‘n-roll roots duidelijk doorklinken.

Begin 2021 verscheen haar openhartige soloalbum The Darkest Skies Are The Brightest. In het najaar van 2021 deed Anneke mee aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers, waarin ze veel indruk maakte. Deze zomer geeft Anneke, mét volledige band, een aantal exclusieve concerten in Nederland, waaronder in het Amsterdamse Bos. Haar nieuwe setlist zit barstensvol klassiekers, enkele hoogtepunten uit haar Beste Zangers-avontuur en de mooiste songs van The Darkest Skies Are The Brightest.

 

Tijdschema

Het theater en het zomerterras gaan open om 17.30 uur. Het tijdschema van de optredens wordt later bekend gemaakt.

Let op: alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Ticket kosten

  • kaarten
    € 33,50

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket gekocht voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze rolstoelplaats dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan wanneer en met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk