Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Bosfest presenteert

Blaka Watra

Steyn de Leeuwe

BLAKA Watra mezrab storytelling daklozen voorstelling bosfest tofu cowboy

BLAKA WATRA is een verhaal tussen fictie en realiteit over de rafelrand van onze samenleving. Over het leven als dakloze in een grote stad. over de voorstelling

Geïnspireerd door zijn ervaringen in de daklozenopvang neemt Steyn je, met humor en muzikaliteit, mee op reis door een dakloos bestaan maar ook door zijn eigen absurde gedachten, verkeerde keuzes, en onverklaarbare handelingen. Waarom is hij op de goede weg en zijn de daklozen stukgelopen? Verschillen ze wel zoveel van elkaar? Met poëzie en surrealisme ontaardt deze voorstelling in een ontroerende boodschap van hoop en veerkracht, terwijl het publiek wordt uitgenodigd om met meer mededogen naar anderen te kijken.

Er komen een aantal merkwaardige vogels voorbij in dit verhaal en toch staat Steyn er echt in zijn eentje. Na het succes van zijn vorige one-man-show TOFU COWBOY, zal hij nu, onder begeleiding van Ko van den Bosch, voor het eerst hier een gedeelte van zijn nieuwe show laten zien.

 

Credits:

Steyn de Leeuwe | Fritsy Muller | Ko van den Bosch | Fotografie: Randy FokkeData en tijden

Ticket kosten

  • Tickets
    € 10,-

Bosfest

Start voorstelling
19:40 uur

Duur voorstelling:
40 minuten

Entree Bosfestivalhart
Deze voorstelling is onderdeel van Bosfest. Om deze voorstelling te kunnen bewonderen dien je ook in het bezit te zijn van een entree ticket voor het Bosfestivalhart.

Details voorstelling

  • Bosfest