Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

bostheater presenteert

Clubnight

Sluit je onvergetelijke theateravond gezellig af!

notice

Elke vrijdag na de voorstelling Het Zomeroffer

Wat is er leuker dan na een culturele avond nog even je haren losgooien met lekkere muziek tussen de bomen en onder de sterrenhemel? Ga met je voetjes van de vloer en dans en sjans er op los tussen de bomen van het Amsterdamse Bostheater aansluitend op je voorstellingsbezoek!

Vanaf 5 juli t/m 9 augustus wordt de vrijdag omgetoverd tot Clubnight in het Amsterdamse Bostheater. Vanaf 22.45, na afloop van de voorstelling Het Zomeroffer, tot +/- 1 uur ’s nachts draaien diverse DJ’s de lekkerste plaatjes. Check hieronder de line-up.

 

12 juli: NOMON (@nomonmusicofficial)

Mattia Hehuat, oftewel NOMON, organiseert events en is een getalenteerd DJ en musicproducer. Hij werkte eerder o.a. samen met ADE. NOMON draait een mix van Afrikaanse en Latijns Amerikaanse ritmes met de dansbaarheid en energie van house. Luister hier een van zijn mixen: 20 Min Afro-Latin mix. Hier kun je een van zijn eigen producties horen: Cayo – NOMON

 

19 juli: Roods

Vorig jaar speelde Rōods de Boslab-nachten plat met zijn lekkere beats, dit jaar is hij terug met de Clubnight!

De Portugese Rōods (Rodrigo Ribeiro) is een artiest in hart en nieren. Hij is danser, visual artist, DJ en Music producer. Hij draaide eerder op Weelde Rotterdam, Mono Rotterdam, Worm Rotterdam, MOMO Festival en Eendracht Festival. Verwacht een eclectische dansvloer waar de mix van groovy beats en vibes je meeneemt op een reis door de vele hoeken van muziek: van disco-inferno tot floating house tot levendige soul en R&B. Hou je van de dansvloer? Dan dans je deze met de energieke set van Rōods zonder twijfel volledig uit.

 

26 juli: Touki Delphine DJ’s (@ToukiDelphine)

Touki Delphine is een kunstenaarscollectief van muzikanten, performers en beeldend kunstenaars. De leden gebruiken hun eclectische achtergrond om stimulerende visuele werken en moderne muziekuitvoeringen te creëren. Tijdens de Clubnight kun je eclectische beats verwachten, van funky art rock tot trashy electro, en draaien zij op hun immersieve DJ-booth, gemaakt van auto-onderdelen (helemaal in lijn met de voorstelling Het Zomeroffer).  

 

2 augustus: NOMON (@nomonmusicofficial)

NOMON draait een mix van Afrikaanse en Latijns Amerikaanse ritmes met de dansbaarheid en energie van house.

 

9 augustus: DJ Daan (@dj_daanisblond)

Vorig jaar een van de publieksfavorieten en dit jaar de afsluiter van de club nights: DJ Daan! Daan draait regelmatig in De Trut en de Nieuwe KHL en staat bekend om haar lekkere dansnachten met de beste soul- en discoplaten én je favo guilty pleasures! Kortom: een gegarandeerde heerlijke dansnacht met DJ Daan!

Data en tijden

Ticket kosten

  • gratis, aansluitend op voorstelling

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • Language no problem
  • Rolstoel vriendelijk
  • Vanaf 16 jaar