Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Conor Maynard

Live at Amsterdamse Bos

Met veel enthousiasme kondigen wij een grote internationale artiest aan; Conor Maynard! Op zondag 27 augustus betreedt Conor Maynard het podium bij Live At Amsterdamse Bos! Zijn succesvolle wereldtournee ‘Continued World Tour’ krijgt dit jaar een Part 2 in Azië, Australië en ook in Europa. De ultieme kans om Conor Maynard live te zien optreden!

Conor Maynard is een Britse singer-songwriter die bekend staat om zijn pophits en soulvolle stem. Hij heeft meerdere indrukwekkende samenwerkingen op zijn naam staan zoals met Ty Dolla $ign, Snoop Dogg, Rita Ora en ook met Kriss Kross Amsterdam.

Met tophits als ‘Whenever’, ‘Early In The Morning’ en ‘Turn Around’ heeft hij de harten van miljoenen fans over de hele wereld veroverd. Deze zomer bezorgt Conor Maynard bij Live At Amsterdamse Bos een avond vol muziek, energie en entertainment. Er komen veel hits voorbij, waaronder zijn vroege hits tot zijn nieuwste releases. Met de muziek van Conor zingt iedereen mee en wordt er gedanst in de gangpaden.

 

Bekijk hieronder de video van ‘Whenever’ ft. Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door, en daaronder ‘Turn Around’ ft. Ne-Yo.

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    € 40,25

Extra informatie

18:00 uur: deuren en zomerterras open
19:00 uur: Ivy (support act)
20:00 uur: ANTH (support act)
21:00 uur: Conor Maynard

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk