Bostheater logo

Op zondag 10 juli komt de Amerikaanse toetsenist Cory Henry het Amsterdamse Bos omtoveren tot gospelchurch ????⛪ Verwacht nummers van zijn recent uitgekomen album Best of Me en een flinke dosis soulvolle funk.

Cory Henry is één van de drijvende krachten achter de bloeiende hedendaagse jazzscene. Hij verkreeg bekendheid door zijn bijdrages in fusioncollectief Snarky Puppy, maar is tegenwoordig minstens zo bekend onder zijn eigen naam. Cory Henry speelt al sinds zijn tweede orgel en heeft sindsdien met jazz, gospel en elektronica als bouwstenen een volstrekt eigen, funky sound ontwikkeld.

Tijdschema

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer dan jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Data en tijden

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona-regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk