Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo
notice

Deze concerten zijn uitverkocht

De Dijk komt wegens groot succes terug naar hun lievelingsopenluchttheater op zaterdag 11, zondag 12 en zondag 19 juni. Deze shows zijn uitverkocht en daarom kondigen de legendes van de Dijk nu een extra show aan op maandag 20 juni 2022. Wat een feestelijke aankondiging voor het nieuwe Live At seizoen!


Dit zijn de verplaatste concerten van vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.
Het concert van zaterdag 20 juni 2020 en zaterdag 19 juni 2021 is verplaatst naar: zaterdag 11 juni 2022

Het concert van maandag 22 juni 2020 en vrijdag 18 juni 2021 is verplaatst naar: zondag 12 juni 2022
Het concert van zondag 21 juni 2020 en zondag 20 juni 2021 is verplaatst naar: zondag 19 juni 2022.


Na de uitverkochte shows van de afgelopen jaren, fluisterden ze ons al in dat ze graag terug wilden komen en we zijn blij dat ze daad bij het woord hebben gevoegd. Ze pakten het Amsterdamse Bos de afgelopen keren helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’. Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen!

Met het oorverdovende applaus van de afgelopen seizoenen nog vers in het geheugen kunnen we niet wachten tot de tribunes zich weer vullen en we weer met z’n allen dansen, dansen, dansen!

Tijdschema

17:30   Deuren en zomerterras geopend
19:00   Opener door DE TOEGIFT (solo)
20:00  Voorprogramma door ORGANISM
21:00   De Dijk

Alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. Het meest recente tijdsschema is altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Kaarten
    v.a. €41,25

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk