Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Donnie Foundation & Het Amsterdamse Bostheater presenteren

Donnie’s magische bal

notice

Dit evenement is gratis

Niemand is hetzelfde en dat is juist te gek! Donnie Foundation viert alle mensen en droomt van een wereld waarin plek is voor iedereen. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom organiseren we samen Donnie’s Magische Bal; een kleurrijk kinderfeest waar we een zaadje planten dat jezelf zijn het allerleukst is!

Donnie’s Magische Bal is een feest voor prinsessen, prinsen en al het prachtigs daartussenin. Een feestje voor alle Donnies van deze wereld tussen de 4 en 10 jaar oud.

Tijdens Donnie’s Magische Bal nemen Queens en Kings je mee in de magische wereld van Donnie. Er wordt gedanst, voorgelezen, geknutseld, gefilosofeerd en nog veel meer. Niks is gek en alles mag! Kinderen worden zo op een speelse manier uitgedaagd zelf een mening te vormen over alles wat ze zien en meemaken tijdens deze magische middag, én over de verschillende manieren waarop je jezelf kunt zijn. Door kinderen op een eigentijdse manier bewust te maken van onderwerpen als gelijkwaardigheid, vrijheid en diversiteit biedt Donnie Foundation kinderen een bredere kijk op de wereld. Op deze manier werken we aan een generatie die verschillen kan omarmen en vieren.

De toegang is gratis, maar een ticket is wel verplicht. Klik op de roze knop om de gratis kaartjes te bemachtigen. Ben jij erbij?

 

Programma

Wat gaat er allemaal gebeuren op deze dag? Heel erg veel! De performers The Countess, Heise Jynx, Abby OMG en Ma’ma Queen nemen je mee door de middag, en we kunnen je beloven dat het één groot feest wordt. Dit kun je verwachten:

Donnie’s grote show: opening van de middag.
Dress up met Donnie: Verkleden, Make uppen en vervolgens op de foto
Donnie’s Olympische spelen: hindernisbaan
Filosoferen met Donnie: filosofiehoek en trouwcorner
Donnie’s atelier: knutselhoek en schilderen

 

 

Data en tijden

Ticket kosten

  • Gratis toegang
    Tickets wel verplicht

Extra informatie

Donnie’s magische bal duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • Familievoorstelling
  • Rolstoel vriendelijk
  • Vanaf 4 jaar