Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Dope Lemon

Live at Amsterdamse Bos

notice

Uitverkocht

Met trots mogen we bekend maken dat Dope Lemon, ook bekend als Angus Stone van het indieduo Angus & Julia Stone, op zondag 11 juni naar het Amsterdamse bostheater komt! Als Dope Lemon laat hij zijn meer psychedelische kant de vrije loop, wat leidt tot verslavend lekkere, hypnotiserende nummers als ‘Hey You’ (van het album ‘Smooth Big Cat’ uit 2019).

In 2014 ontvingen we het muzikale familieduo Angus & Julia Stone al bij Live At in een uitverkocht Bostheater. Nu keert Angus terug als Dope Lemon en laat hij zich van een andere kant zien in een creatie van psychedelische indie slackerrock. Ideale muziek voor een afterparty of een ontspannen zomeravond, zoals bij ons in het bos!

Alvast in sfeer komen? Zet een koptelefoon op, sluit je ogen en luister naar de zomerse single ‘Rose Pink Cadillac’. Het verrassende repertoire van Dope Lemon doet je snel snakken naar meer. En is nóg bijzonderder om live mee te maken!

Bemachtig je tickets voor deze unieke ervaring, dan zien we je snel in het bos!

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 40,25

Extra informatie

18.00 uur: Zaal open
19.00 uur: M. Lucky
20.00 uur: Philine
21.00 uur: Dope Lemon

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk