Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Edwin Evers Band presenteert: 80’S Tour Part 2

Live at Amsterdamse Bos

notice

UITVERKOCHT

Afgelopen jaar heeft Edwin Evers met zijn uitzinnige band getourd door heel Nederland met muziek uit de geweldige jaren 80! Voor hen fantastisch en, gezien de reacties die zij van velen mochten ontvangen, voor het publiek ook…

En daarom komt de Edwin Evers band terug! De jaren ’80 zijn een bijna onuitputtelijke bron aan geweldige muziek en dat vonden Edwin en consorten ook. Gaandeweg het jaar kwamen er zoveel liedjes bij de band naar boven die niet eerder op de setlist stonden en die de band nog niet heeft kunnen spelen. Daarom was het besluit snel genomen: komend jaar gaat de Edwin Evers Band gewoon weer op tour. De 80’s Tour Part 2 is geboren.

Een compleet nieuwe show met muziek uit dit geweldige decennium. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook?

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Tickets, excl. orderkosten
    €45,45

TIJDSCHEMA

Zaal gaat: 18.00 uur.
Support act: 19.00 uur
Main support act: 19.45 uur
Start Edwin Evers: 20.30 uur

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk