Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Say hello! Op 22 september komt Gavin James naar het Amsterdamse Bostheater. De Ierse singer-songwriter weet met zijn intieme en openhartige nummers preciés de juiste snaar te raken.

Met ‘The Book of Love’ brak hij in 2014 definitief door bij het grote publiek en bemachtigde hij een plaats in vrijwel iedere internationale hitlijst. De veelgeprezen zanger won meerdere prijzen voor zijn unieke stemgeluid en gevoelige teksten. Met zijn gloednieuwe EP ‘The Sweetest Part’ op zak maakt de muzikant zich op voor een adembenemende show in ons mooie openluchttheater.

 

TIJDSCHEMA

17:30  ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND

19:00 OPENER DOOR MARTIN JASPER

20:00 VOORPROGRAMMA DOOR SOPHIA MASON

21:00  GAVIN JAMES

Let op: alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Ticket kosten

  • Tickets
    v.a. € 40,00

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket gekocht voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze rolstoelplaats dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan wanneer en met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk