Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

John Butler

Live at Amsterdamse Bos

In 2019 maakten we al kennis met hem in een uitverkocht bostheater toen hij optrad met het John Butler Trio. Na vier jaar, op maandag 3 juli 2023, keert John Butler terug voor een nóg intiemer optreden in ons prachtiger openluchttheater. 

De desbetreffende avond in 2019 was een memorabele, waarbij de onnavolgbare gitaarsolo’s van de voormalig straatmuzikant John Butler nog lang doorklonken in het bos. En nu keert hij terug, alleen op het podium, nog intiemer.

John Butler is een vooraanstaande alternatieve songwriter en verhalenverteller. Zijn catalogus van iconische hits omvat kenmerkende nummers zoals ‘Zebra’, ‘Better Than’ en ‘Ocean’. We verwachten opnieuw een prachtige muzikale avond waar roots, bluegrass en rock als een rode draad door door de fantastische songs lopen.

Zijn muziek reist de wereld rond. Hij heeft opgetreden op ‘s werelds meest iconische podia, locaties en festivals, waaronder Fuji Rock, Glastonbury, Coachella, Red Rocks Amphitheatre. Deze beroemde locaties gingen ons al voor en nu mogen wij op maandag 3 juli John Butler weer ontvangen in het Amsterdamse Bostheater.

Wij kunnen niet wachten en zijn vereerd dat John graag wil terugkomen naar het Bostheater!

Ticket kosten

  • Tickets excl. orderkosten
    € 50,60

Extra info

TIJDSCHEMA

18:00 uur: poorten van het Bostheater + zomerterras open
19:15 uur: Jana Mila (support act)
20:30 uur: John Butler

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk