Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Kings of Convenience

notice

Dit concert is uitverkocht

Dinsdag 16 augustus 2022 wordt voor ons een historische dag. Vanaf het allereerste moment dat wij begonnen na te denken over Live At Amsterdamse Bos stonden Kings of Convenience, bestaande uit Eirik Glambek Bøe and Erlend Øye, bovenaan onze wishlist. Sterker nog, het was hun muziek die ons liet dromen over magische zomeravonden gevuld met muziek in de openlucht. 12 jaar wachtten we op een nieuw album en het is inmiddels daar: ‘Peace or Love’. Intiem, akoestisch, het geluid van Kings of Convenience in ons Amsterdamse Bostheater. Wij zijn zo trots als een pauw en nodigen jullie graag uit om dit bijzondere concert met ons mee te kunnen maken.

‘Peace or Love’ is het vierde album van Kings of Convenience. Het eerste album ‘Quiet Is The New Loud’ dateert alweer uit 2001, ‘Riot on an Empty Street’ uit 2004 en ‘Declaration of Dependence’ uit 2009. De heren nemen dus hun tijd voor hun muziek. In 2016 waren nagenoeg alle songs voor ‘Peace or Love’ klaar en het album werd maar liefst 5 keer opnieuw opgenomen. Alles om zo het perfecte, intieme, persoonlijke geluid te creëren waar Kings of Convenience voor staan. En het resultaat mag er zijn. En nu maar hopen dat we niet nog eens twaalf jaar moeten wachten.. Misschien komt er zelfs nooit meer een album en een toer.. Genoeg redenen in ieder geval om dit concert niet te mogen missen.

Tijdschema

17:30: deuren en zomerterras open
19:45: Sophie van Hasselt
21:00: Kings of Convenience

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

 

Ticket kosten

  • Kaarten
    v.a. € 49,50

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer dan jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk