Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Kurt Vile & The Violators

Live at Amsterdamse Bos

Te gekke songs, sferische muziek en geniaal gitaarspel; de muziek van Slackerkoning Kurt Vile, bekend van de band ‘The War On Drugs’, laat je niet meer los! Op 10 juli 2023 maakt de Indierock artiest er met zijn backing band The Violators een onvergetelijke muziekavond van op ons openluchtpodium. Een mooie boeking, al zeggen we ‘t zelf, van een concert dat je niet mag missen!

Songwriter, zanger en instrumentalist, Kurt Vile is een muzikale alleskunner die zijn steengoede muziek met nonchalante charme speelt. Kurt Vile is dan ook het beste te genieten tijdens een warme zomeravond in een rustgevende ambiance, als er ineens niets anders van belang lijkt te zijn dan het verfijnde gitaarspel en onverwoestbare songs.

De Amerikaanse ‘constant hitmaker’ Kurt Vile is niet alleen bekend van zijn carrière als zanger en gitarist van de band ‘The War On Drugs’. Vanaf 2008 stal hij solo de show met het album ‘B’lieve I’m Going Down’ en de pakkende songs ‘Pretty Pimpin’, ‘How Lucky’ en ‘Walking On A Pretty Day’ die je na één keer horen grijs draait.

Kan jij ook niet wachten? Bemachtig een van deze gewilde tickets, dan zien we je snel in het bos!

 

Check ‘m hieronder: Kurt Vile & The Violators bij Glastonbury 2019! Lekker toch?

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    €43,15

Extra info

TIJDSCHEMA

18.00: Deuren theater & zomerterras open
19.45: Camille Camille
20.30: Kurt Vile & the Violators

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk