Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Ken je The Slow Show nog niet maar ben je wel fan van muziek in het mooie bostheater? Laat je dan verrassen! Zo zullen liefhebbers van mooie liedjes of van bands als The National, Elbow, Band of Horses en Tindersticks dit zeker kunnen waarderen.


Dit is het verplaatste concert van maandag 24 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Hun langzame en midtempo folknummers, vergezeld van de karakteristieke stem van frontman Rob Goodwin, zijn de perfecte ingrediënten voor een zomeravond vol muziek in de buitenlucht. Op 21 augustus 2022 laten we de stad achter ons en dromen we weg op de muziek van The Slow Show… Een optreden van deze heren staat garant voor ontroerende songteksten, subtiele composities en een meeslepende live show die langzaam opbouwt en je stap voor stap verder in de sfeer trekt.

We heten jullie alvast van harte welkom in het bos en tot zondag 21 augustus 2022!

 

Tijdschema

17:30   ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND
19:00   OPENER: NÉOMÍ
20:00   VOORPROGRAMMA: CHLOE FOY
21:00   THE SLOW SHOW

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

 

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 28,50

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk

Impressie van de show