Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Maan

Live at Amsterdamse Bos

notice

Dit concert is uitverkocht

In 2020 zou deze zangeres al voor uitverkocht Bostheater staan, maar Corona gooide roet in het eten. Ze stond toen al een tijd hoog op het verlanglijstje van Live At, en nu is het dan eindelijk zover! Deze zomer op vrijdag 11 augustus staat Maan eindelijk op het podium bij Live At Amsterdamse Bos.

Maan maakte afgelopen jaar niet alleen indruk met haar optreden in een uitverkochte Ziggo Dome, maar ze was ook te bewonderen op diverse festivals, waaronder Pinkpop, Paaspop en bij De Vrienden van Amstel Live. Met nummers als ‘Stiekem’, ‘Blijven Slapen’, ‘Hij Is Van Mij’ en nog veel meer grote hits is ze momenteel niet weg te denken van de Nederlandse hitlijsten.

Ze brengt de ene hit na de ander uit en heeft indrukwekkende samenwerkingen op haar naam staan met artiesten als De Jeugd Van Tegenwoordig en Fresku. Het belooft dan ook een uniek popconcert te worden tussen de hoge bomen en ritselende bladeren van ons Bostheater. Daar past Maan natuurlijk als geen ander tussen! Een avond waar jong en oud staan te dansen en waar meezingen vanzelf gaat. Intiem, groots, vrolijk, ingetogen, feestelijk: dit gaat een hele mooie avond worden in het Amsterdamse bos!

Zorg dat je erbij bent op 11 augustus, want dit wil je niet missen!

 

Kijk en luister hieronder naar Beloof je dat, live in de Ziggo Dome:

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    € 48,90

Extra informatie

18:00 uur: deuren open
19:00 uur: Amina (support)
20:00 uur: Dave Budha (support)
21:00 uur: Maan

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met meer informatie. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk