Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos

Matt Simons

Met zijn opgewekte popsongs is de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons een graag geziene gast in Nederland en Europa. Hij scoorde hits met nummers als ‘With You’, ‘Catch & Release’ en bracht dit jaar samen met de Nederlandse zangeres Tabitha de titelsong uit voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ‘Ik Wist Het’. Zijn laatste album ‘After The Landslide’ was volgens Simons een hoogtepunt, er volgde dan ook een tour op 40 locaties.

Tijdens de pandemie verhuisde de zanger terug naar California, dicht in de buurt waar hij opgroeide. Er ontstond ruimte en tijd om te reflecteren en te beschouwen. Het leidde tot enkele intieme en persoonlijke singles als ‘Cold’ & ‘Better Tomorrow’ waarin hij onder andere zijn worstelingen met angst en paniekaanvallen beschrijft.

Matt Simons blijft nieuwe nummers uitbrengen en zowel hij als zijn muziek blijven zich ontwikkelen en veranderen. Deze zomer is hij terug in Nederland en doet hij samen met zijn band ook het Amsterdamse Bos aan voor een heerlijke zomerse muzikale avond.

TIJDSCHEMA

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer dan jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets
    v.a. € 31,00

'LIVE AT' EN CORONA

Het lijkt erop dat we zonder enige corona-regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk