Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Op zaterdag 19 augustus treedt MEAU op bij Live At Amsterdamse Bos. Na een uitverkochte clubtour en een nieuwe clubtour op de agenda, maakt de 22-jarige soliste deze zomer haar debuut op ons openluchtpodium!

Het succes van MEAU kan je bijna niet ontgaan zijn. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft meer dan 64 miljoen streams op Spotify en werd een 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf, Radio 2 TopSong en MNM Big Hit (België). Ze wordt graag uitgenodigd bij The Streamers, radioprogramma’s en TV-programma’s en ze heeft al meerdere optredens bij festivals als Concert at Sea, Paaspop, Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop gegeven.

MEAU omschrijft haar muziek als: “Nederlandstalige indiepop; met een vleugje synths, warme sounds, dromerige koordjes, & eerlijke teksten.” Ze maakt tedere en kwetsbare liedjes waarmee ze tijdens haar optredens voor kippenvelmomenten zorgt. Ze schrijft over onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid.

Met haar warme stem zorgt ze voor een muzikale ontwaking. Samen met haar band staat MEAU te trappelen om een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour.

Tot snel in het bos!🌳🎶☀️

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    €33,-

Extra informatie

18:00: deuren open
19:00: Amina
20:00: Philine
21:00: MEAU

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk