Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Ruth Jacott

Live at Amsterdamse Bos

notice

Dit concert is uitverkocht

Op 18 augustus 2023 treeft Ruth Jacott op in het Amsterdamse Bostheater! In 1986 startte de bruisende carrière van Ruth Jacott toen ze won op het Knokke Festival. Na een aantal grote rollen in bekende musicals waaronder Cats, vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival in 1993. Sindsdien is ze, nu al ruim 30 jaar, niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

‘Blijf bij mij’, ‘Vrede’, ‘Leun op Mij’… Iedereen zingt deze songs luidkeels mee. Haar prachtige hits hebben miljoenen luisteraars en ze heeft meerdere albums met een gouden, platina of zelfs dubbel-platina status. Als geen ander weet ze hoe ze een liedje overbrengt met warmte en hoe ze een feestje van haar optredens maakt.

En dat mogen wij deze zomer meemaken want dan maakt Ruth Jacott haar debuut op ons podium. Wij kunnen niet wachten!

 

Alvast in de stemming komen? Luister hier naar een prachtige unplugged versie van ‘Leun op mij’ en naar een live optreden van ‘Wat ik ooit voelde’.

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 45,45

Extra info

TIJDSCHEMA

18:00 uur: deuren open
19:45 uur: Julia Zahra (support act)
21:00 uur: Ruth Jacott

De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk