Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

podiumpas

Met de podiumpas naar het bostheater

Met de Podiumpas kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen bij aangesloten podia verspreid over heel Nederland. En deze lijst groeit nog steeds!

Vanaf seizoen 2024 kun je ook bij het Amsterdamse Bostheater terecht met je podiumpas! Lees hieronder voor welke voorstellingen de podiumpas te gebruiken is en hoe je jouw kaarten met jouw pas kan bestellen.

Dit is hoe het werkt

Let op: de Podiumpas is uitsluitend te gebruiken bij theatervoorstellingen en het Bosfest Theaterfestival. Andere programmering zoals o.a. concerten (externe verkoop) en filmavonden zijn uitgesloten. Hoe werkt het?

  • Reserveren van je ticket kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Dit kan uitsluitend online via www.bostheater.nl.
  • De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus 1 ticket reserveren. Als je iemand mee wil nemen, is het mogelijk om tickets bij te bestellen tegen normaal tarief. Wil je iemand meenemen die ook een podiumpas heeft? Dan moet diegene zelf reserveren. Geen zorgen, het Bostheater werkt niet met stoelnummers dus je kan gewoon naast elkaar zitten.
  • Kies bij de voorstelling het kaarttype ‘Podiumpas’ en vul in een volgend scherm je pasnummer in. Maak je bestelling af. Je kunt in dezelfde bestelling ook betaalde kaarten reserveren voor iemand zonder Podiumpas.
  • Neem je Podiumpas altijd mee naar het Bostheater. Deze dien je te laten zien, samen met je ticket.
  • Mocht je hebben gereserveerd en toch verhinderd zijn, kun je ons dit zo snel mogelijk weten via publiek@bostheater.nl? Dan kunnen we nog iemand anders blij maken met het ticket.
  • Reguliere tickets omruilen voor een podiumpasticket is niet mogelijk.

Geen podiumpas maar wil je er wel een?

Wat leuk! Podiumpas is meer dan een pas. Podiumpas is een kans om van iets groters deel uit te maken. Van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de Podia te bieden hebben.

Op de website van Podiumpas kun je alle informatie vinden over de aangesloten podia, alsook de spelregels van de pas.

Ik wil een podiumpas