Bostheater logo

Theater met de stadspas Groene stip

Welkom in het Bostheater

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om naar het Bostheater te komen. Deze zomer hebben we een mooi programma voor jong en oud. Hieronder lees je over de voorstellingen die je als stadspashouder met Groene stip kunt bezoeken. Je kunt kiezen uit de voorstelling Lucky Luuk (vanaf 4 jaar), Red de wereld (vanaf 6 jaar) en voor volwassenen is er The Damned (vanaf 16 jaar).

Let op: vergeet niet jouw/jullie stadspas(sen) mee te nemen naar het Bostheater! Ook als je online tickets hebt gekocht. Iedereen van het gezelschap die een ticket heeft voor het gereduceerde stadspas tarief, dient zijn stadspas te laten zien. Wij moeten deze scannen bij de ingang. Heb je jouw stadspas niet bij je, dan is jouw ticket niet geldig.

Lucky Luuk door Meneer Monster (4+)

Een houtje touwtje western spektakel!

De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen nu met een nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

“Lucky Luuk barst bijkans uit zijn voegen van hilarische scènes, ingenieuze decorwisselingen en wonderbaarlijke transformaties van de spelers.” – Theaterkrant

In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding.

Als drie stoere ‘polder cowboys’ , die zich groot en stoer willen voelen. Maar ze lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los.
Lucky Luuk is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door meerstemmige westernmuziek.

 

Tickets voor Lucky Luuk

Kies hieronder welke dag je naar Lucky Luuk wilt komen. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de ticketpagina.

Openingstijden: Het theater is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.
Vanaf: 4 jaar of ouder.
Stadspasprijs: Volwassenen € 2,00 (normale prijs € 13,50) , Kinderen € 1,00 (normale prijs € 9,50) + 50 cent transactiekosten per bestelling.
Reserveren: Je reservering is gelukt als je hebt betaald en een bevestigingsmail met je tickets hebt ontvangen. Vergeet je stadspas(sen) niet mee te nemen naar het Bostheater!

 

woe 13 juli, 14.30 uur woe 20 juli, 11.00 uur woe 20 juli, 13.00 uur woe 27 juli, 11.00 uur woe 27 juli, 13.00 uur woe 3 augustus, 11.00 uur woe 3 augustus, 13.00 uur

Red de Wereld door BonteHond (6+)

Lichten uit als je de deur uitgaat, dikke trui aan in plaats van de verwarming laten loeien, zonnepanelen op het dak en geen plasticflesjes meer kopen. Of wat dacht je van elektrisch rijden, plantaardig eten en gebruikte kleding in de textielbak gooien. Een betere wereld begint bij jezelf. Toch?

Daarom is er nu Red de Wereld! Een show vol boze bloemen en bedroefde bijtjes om het goede voorbeeld te geven. Want met showdansen en ingeleefde ballads gaan we de wereld redden.

Een voorstelling over of het ook anders kan. Over de impact van liedjes over moeilijke dingen en dansjes over iets waar je toch niks van snapt. Vol bangmakerij en goede bedoelingen en glitterig amusement.

 

Tickets voor Red de wereld

Je kunt deze voorstelling zien op woensdag 10 augustus om 11.00 uur of om 13.00 uur. Kies hieronder jouw tijdstip om kaarten te bestellen. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de ticketpagina.

Openingstijden: Het theater is 30 minuten aanvang van de voorstelling geopend.
Vanaf: 6 jaar en ouder.
Stadspasprijs: Volwassenen € 2,00 (normale prijs € 13,50) , Kinderen € 1,00 (normale prijs € 9,50) + 50 cent transactiekosten per bestelling.
Reserveren: Je reservering is gelukt als je hebt betaald en een bevestigingsmail met je tickets hebt ontvangen. Vergeet je stadspas(sen) niet mee te nemen naar het Bostheater!

woe 10 augustus, 11.00 uur woe 10 augustus, 13.00 uur

The Damned door Internationaal Theater Amsterdam (16+)

Deze zomer speelt het grootste theatergezelschap van Nederland en een van ’s werelds beste ensembles, het ITA-ensemble (voorheen Toneelgroep Amsterdam), voor het eerst in zijn geschiedenis een grootschalige voorstelling in de open lucht. In ons mooie openluchttheater brengen zij de Nederlandse première van The Damned, de succesproductie die Ivo van Hove in 2016 regisseerde voor de Comédie-Française.

The Damned (originele naam: Les Damnés) beleefde zijn wereldpremière in Frankrijk. In deze theaterbewerking, naar een filmscript van de Italiaanse cineast Luchino Visconti, is te zien hoe een familie van rijke Duitse industriëlen fataal afglijdt in haar samenwerking met de aan de macht gekomen nazipartij. Het familiehoofd, baron Joachim, verzet zich en wordt geliquideerd. De strijd om de opvolging leidt tot een escalatie van intriges en manipulaties, verraad en moord.

De voorstelling werd met superlatieven onthaald en was te zien in Parijs, Londen, Antwerpen en New York. De engelse krant ‘The Guardian’ noemde het een ‘griezelig profetische meesterzet’. De Amerikaanse krant ‘The New York Times’ sprak van ‘een rijke en onverbiddelijke productie’.

Deze zomervoorstelling is grootste tot nu toe en belooft dé theaterervaring van het jaar te worden. Een aangrijpende en sensationele voorstelling van een wereldwijd bekende regisseur, met een enorm ensemble van acteurs, film en live muziek. Exclusief en alleen deze zomer te zien in het Amsterdamse Bostheater.

 

Tickets voor The Damned

Deze voorstelling speelt vanaf 15 juni t/m 23 juli elke dinsdag tot en met zaterdag. Wil je naar de voorstelling, dan kunt je op de door jouw gekozen dag kaarten aan de kassa kopen. Kaarten voor dit gereduceerde tarief zijn niet via de website verkrijgbaar.

Tijden: Het theater is open vanaf 18.30 uur. De voorstelling start om 20.30 uur.
Vanaf: 16 jaar en ouder
Stadspasprijs: € 3,50 (normale prijs € 21,50)
Reserveren: Stadspashouders hoeven niet online te reserveren. Er worden speciaal voor stadspashouders kaarten achtergehouden bij de kassa. Er zijn dus altijd kaarten beschikbaar aan de kassa voor stadspashouders met een groene stip. Let op: Vergeet niet je stadspas(sen) mee te nemen en wees op tijd, het kan druk zijn en na 20.30 uur is de kassa gesloten.