Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

VACATURE MEDEWERKER(S) CATERING

KOM JIJ DEZE ZOMER IN HET BOS WERKEN?

Het Amsterdamse Bostheater is hét zomertheater van Amsterdam. Van mei tot en met september worden er theatervoorstellingen, concerten en filmavonden geprogrammeerd. Iedere avond ontvangen we tussen de 500 en 1500 bezoekers in ons openluchttheater. Deze zomer speelt o.a. The Damned van Internationaal Theater Amsterdam, Underground van NITE (Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni), het Forest Filmfestival van Cinetree en concerten waaronder de Edwin Evers Band, Kings of Convenience en Cory Henry.

In de zomermaanden bestaat het Bosteam uit ca 30 medewerkers en ruim 100 vrijwilligers.
Iedere avond wordt er gezamenlijk gegeten met alle medewerkers en vrijwilligers. Daarnaast zijn er ook regelmatig diners voor bedrijven. Voor deze catering-klussen zoeken we collega’s.

WAT GA JE DOEN?

Je assisteert de kok bij de voorbereidingen voor de maaltijden en diners, je helpt het opdienen of uitserveren van de maaltijden en na afloop ruim je samen met de collega’s de keuken op.

De werktijden zijn vanaf ca 12:00 tot 20:00. De tijden kunnen wisselen, afhankelijk van het aantal gasten. Dit gaat in overleg. Ook is het mogelijk om een halve shift te werken.

De functie is een betaalde functie. Afhankelijk van ervaring en verantwoordelijkheid wordt het uurloon afgestemd.

 

WIE BEN JIJ?

  • Je bent verantwoordelijk en zorgt dat je werk goed gedaan wordt
  • Je bent een harde werker
  • Je hebt (een beetje) ervaring in de keuken
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent minimaal 17 jaar oud
  • Je bent in de periode mei t/m september minimaal 2 maanden beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week

 

WHAT’S IN IT FOR YOU?

  • Allereerst een betaalde baan op een van de mooiste, leukste en meest zomerse plekken, middenin de natuur van Amsterdam (we zijn wellicht wat bevooroordeeld, dus dat mag je uiteindelijk zelf beoordelen ;)).
  • Je wordt onderdeel van een betrokken, open en gastvrij team wat regelmatig dubbel ligt van het lachen. Tegelijkertijd werken we allemaal keihard om het publiek en de crew te voorzien van een memorabele dag of avond, we helpen elkaar waar nodig.
  • En natuurlijk krijg je de kans om te gekke theatervoorstellingen, concerten en films bij te wonen onder de sterrenhemel tijdens een zwoele zomeravond.

 

HEB JE INTERESSE?

Stuur dan een mailtje naar catering@bostheater.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ana Miranda Vergara: 06-15481041.

Terug naar alle vacatures