THE LEGENDS WE'VE LOST – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

17 september & 18 september & 19 september /

Live at Amsterdamse BosTHE LEGENDS WE’VE LOST

Shirma Rouse, Buddy Vedder, Marlayne Sahupala, Erica Greenfield en vele anderen brengen op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021 een fantastische ode aan The Legends We’ve Lost! Oftewel dansen en meezingen op de beste en leukste nummers van overleden popartiesten als Michael Jackson, David Bowie, George Michael, Aretha Franklin, Prince, Maurice White (Earth, Wind & Fire) Glenn Frey (Eagles) en Whitney Houston! Een spectaculaire liveshow met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen!

En dat alles begeleid door de fantastische Legends-band bestaande uit de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Marco Borsato, André Hazes, De Toppers en vele anderen speelden allemaal met deze muzikanten die Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, speciaal voor deze show bijeen heeft gebracht.

En omdat jouw vrienden ook onze vrienden zijn hebben we groepstickets met korting (!) want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is maar een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op.

The Legends We ave Lost is de opvolger van A Tribute To 2016, een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

LET OP: SHOWS VAN 22 & 23 MEI ZIJN UITVERKOCHT! ALLEEN TICKETS VOOR EXTRA SHOW OP 21 MEI!

€25,00 (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

 

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Route