Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

live at amsterdamse bos presenteert

Selah Sue

notice

Dit concert is uitverkocht

Op zondag 26 mei staat er niemand minder dan Selah Sue op het podium van het Bostheater! Deze Belgische singer-songwriter staat bekend om haar soulvolle stem en veelzijdige muziekstijl.

Sanne Putseys, beter bekend als Selah Sue, begon al op 15-jarige leeftijd met het bespelen van de akoestische gitaar en het schrijven van haar eigen nummers. Met invloeden van soul, reggae, funk en pop heeft ze een eigen, herkenbare sound gecreëerd. Ze brak door met hits als ‘Raggamuffin’ en ‘This World’, waarmee ze wereldwijd erkenning kreeg.

Bereid je voor op een avond vol soulvolle klanken en een sterke live performance. Selah Sue brengt haar diepgaande teksten en indrukwekkende stem naar het bos. Haar veelzijdige muzikale stijl voegt een unieke sfeer toe aan deze bijzondere avond, en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 46,00

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk