Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse bos presenteert

Ziggy Alberts

Op woensdag 14 augustus staat de Australische singer-songwriter en auteur, Ziggy Alberts, in ons openluchttheater. Hij betovert wereldwijd met authentieke teksten, folk-pop melodieën en een energieke solo-act.

Ziggy heeft zich gevestigd als toonaangevende Australische artiest en hij heeft al op vele plekken in de wereld opgetreden. En dit jaar komt hij naar ons Bostheater!

Hij is een toonaangevende onafhankelijke Australische artiest die zijn eigen verhaal ontvouwt op zijn eigen voorwaarden. Zijn laatste platen, ‘searching for freedom’ en ‘DANCING IN DE DARK’ weerspiegelen zijn artistieke groei. De nummers bevatten expressieve teksten met thema’s als avontuur, moed en verbinding.

In 2024 brengt hij zijn internationale tour naar ons intieme Bostheater, beladen met meeslepende verhalen en een authentieke verbinding die zijn muziek definieert. Mis deze kans niet om zijn unieke stijl live te ervaren.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Ticket incl. servicekosten
    € 40,25

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk