Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Ashnikko

De energieke en uitgesproken Ashnikko komt op woensdag 21 augustus naar Live At Amsterdamse Bos!

Ashnikko is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Ze heeft de wereld veroverd met haar unieke mix van elektronische pop en krachtige rap. Haar muziek is een explosie van energie, met aanstekelijke beats en moedige teksten die diepgaande boodschappen overbrengen over female empowerment, seksualiteit en persoonlijke groei.

Haar single ‘Stupid’ uit 2019, in samenwerking met Yung Baby Tate, brak door op social media en leverde haar veel bekendheid op. Later behaalde de single een platina-certificering in zowel de Verenigde Staten als Canada. Ze heeft samengewerkt met diverse gerenommeerde artiesten en producers, waaronder Demi Lovato, Princess Nokia en Sia, waarmee ze haar veelzijdigheid als artiest heeft laten zien.

Ashnikko staat bekend om haar podiumoptredens en haar vermogen om het publiek te raken met haar rauwe en eerlijke teksten. Een avond met Ashnikko belooft dan ook een explosie van energie, emotie en onvergetelijke muziek te worden. Dit wil je niet missen!

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 40,25

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk