Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

Corinne Bailey Rae

Op maandag 19 augustus verwelkomen we de Grammy-winnende Corinne Bailey Rae in het Amsterdamse Bos, waar ze haar nieuwste album ‘Black Rainbows’ zal laten horen!

In haar inmiddels vierde album ‘Black Rainbows’ laat Corinne Bailey Rae een heel andere kant van haarzelf zien. Ze ruilt het soul- en popgenre in voor een meer experimentele mix van punk en moderne dans.

De inspiratie voor het album ligt bij de objecten in het Stony Island Arts Bank-museum in Chicago. Door gebruik te maken van samengestelde collecties van zwarte archieven uit het Amerikaanse verleden, onderzoekt de tweevoudige Grammy winnaar thema’s zoals zwarte vrouwelijkheid, bezweringswerk, de ineenstorting van de tijd, voorouders en muziek als instrument voor transcendentie.

Het openluchtconcert bij Live At Amsterdamse Bos staat volledig in het teken van dit album. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan en ervaar de nieuwe muziek van Corinne Bailey Rae live bij ons in het Amsterdamse Bostheater!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. Servicekosten
    € 46,-

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk