Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Diggy Dex

notice

Dit concert is uitverkocht

Afgelopen jaar mochten we deze artiest al verwelkomen in ons openluchttheater, en dit jaar komt hij terug! Diggy Dex staat op vrijdag 13 september in ons Amsterdamse Bostheater en hij komt met nieuwe muziek. Een avond vol met energie, een liveband, zomerse buitenlucht en gezelligheid.

Vorig jaar zong hij zijn nieuwe single Mijn Stad, een ode aan Amersfoort, voor het eerst live bij ons! Verhalende tunes komen tot leven bij zijn live optredens en wij kunnen niet wachten tot het concert! Na uitverkochte club- en openluchttheater tours, een uitverkochte AFAS Live en een twee uitverkochte shows in het Koninklijke Theater Carré, is hij nog lang niet uitgezongen.

Hij schrijft diepe, toch toegankelijke nummers. En die slaan aan! De Amersfoortse rapper neemt je mee naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tijdens zijn reis tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. Wij hebben zin en we dansende zon op!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 40,25

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk