Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

Novastar

Na een onvergetelijke avond in 2022 bij Live At Amsterdamse Bos keert singer-songwriter Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, dit seizoen terug! Op maandag 5 augustus dansen de emotionele en intieme pop-rock weer over de tribune van ons openluchttheater.

De in België woonachtige Nederlander is een van de sterkste singer-songwriters van de lage landen. In 2000 kwam zijn debuutalbum de eerste week meteen op één binnen op de Belgische albumlijsten, waarna veel succesvolle albums volgden. Ook de laatste jaren bracht Novastar muziek uit. In 2018 kwam het succesvolle album ‘In The Cold Light of Monday’ uit en in 2021 voegde hij daar ‘Holler And Shout’ aan toe.

Eind 2023 kondigde Novastar de release aan van ‘The Best Is Yet To Come’, een unieke verzameling met heruitgaven van zijn grootste hits én een gloednieuw nummer. Om de release van dit album, die op 16 februari 2024 uitkwam, te vieren, speelt Novastar dit jaar enkele intieme shows, waaronder het concert op 5 augustus bij ons in het bos!

Na 2 jaar is Novastar met nieuw materiaal en oude klassiekers op zak te zien in een bijzondere setting, tussen de bomen in het Amsterdamse Bos. The best is yet to come!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 37,40

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk