Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

LIVE AT AMSTERDAMSE BOS PRESENTEERT

Xavier Rudd

notice

Deze concertreeks is uitverkocht

Deze zwoele avond met zomerse tunes in het Bostheater, wil je niet missen! Xavier Rudd staat op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2024 in het Amsterdamse Bos. Met akoestische gitaar in de hand en onder begeleiding van didgeridoos en Aboriginalgezangen verzorgt de Australische multi-instrumentalist een uniek concert dat je niet wil missen!

Met een muzikale carrière van meer dan twee decennia, heeft Xavier Rudd zich onderscheiden als een invloedrijke kracht in de rootsmuziek. Een van zijn meest gestreamde nummers is zijn prachtige EP ‘Follow The Sun’, die hij in 2023 live speelde bij zijn optreden bij Pinkpop. Zijn live optredens worden gekenmerkt door zijn samenspel met zijn akoestische gitaar, mondharmonica en een rijk palet van didgeridoos met een variatie van slaginstrumenten.

Tijdens zijn show laat hij zijn kracht als multi-instrumentalist zien, met samples, live looping en het bespelen van meerdere instrumenten tegelijk. Mis deze kans niet om getuige te zijn van het indrukwekkende talent van Xavier Rudd.

 

Check hieronder Rudd’s show op Pinkpop 2023!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    €51,65

Extra informatie:

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk