Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Sven Hammond Big Band

Sven Hammond Big Band komt naar ons Amsterdamse Bostheater! De 16-koppige band is op donderdag 12 september te bewonderen op ons podium, dus maak je klaar voor een spectaculaire avond.

Naast talloze televisieoptredens, is de band ook te zien in diverse jazzclubs en op het North Sea Jazz Festival. En deze zomer treden ze op bij Live At Amsterdamse Bos. Onder leiding van toetsenist Sven Figee, weet Sven Hammond Big Band het publiek telkens weer in te pakken met hun meeslepende rhythm-and-blues-, soul-, rock- en jazzmuziek.

Ze houden van mensen entertainen en hebben talloze live-shows op hun naam staan. In deze show is speciaal een blok gereserveerd voor Ray Charles: Een ware pionier voor muziekgenres als soul, jazz, blues, rhtyhm & blues. Bekend van songs als ‘Hallelujah, I Love Her So’, ‘I’ve Got A Woman’, ‘Here We Go Again’, ‘Unchain My Heart’ en natuurlijk ‘Georgia On My Mind’. Dit belooft een avond te worden met geweldige songs!

Je kunt je voorstellen dat een 16-koppige liveband heel indrukwekkend zal zijn, dus dit wil je niet missen. Bereid je voor op een avond vol herkenbare muziek waarbij stilzitten geen optie is. Wij kunnen niet wachten!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 37,40

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk