Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Miss Montreal

Op zaterdag 1 juni hebben we het genoegen om niemand minder dan Miss Montreal te verwelkomen in ons Bostheater! Sanne Hans en haar band veroveren samen al jarenlang de harten van hun publiek. Deze zomer betreden ze ons openluchttheater om het publiek te verblijden met hun bekende hits.

In 2008 bracht Miss Montreal haar eerste single uit: Just a Flirt. Sindsdien heeft ze samen met haar band – bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – een reeks van hits geproduceerd. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse band/zangeres een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie en niet meer van de radio weg te denken. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Million Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres gouden en platina platen op haar naam staan.

Naast het feit dat Miss Montreal niet meer weg te denken is van de radio, mag haar aanwezigheid ook op festivals niet ontbreken. Miss Montreal is een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea, Vrienden Van Amstel Live en Pinkpop.

Bereid je voor om weggeblazen te worden door de onweerstaanbare energie van Miss Montreal, want op zaterdag 1 juni zal het vijftal het podium van het Amsterdamse Bostheater betreden voor een avond vol muzikaliteit en heerlijke meezingers.

Ticket kosten

  • Tickets inc. servicekosten
    € 51,75

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk