Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

S10

notice

Dit concert is uitverkocht

Deze Nederlandse singer-songwriter heeft de muziekwereld veroverd met haar diepgaande teksten, persoonlijke verhalen en indrukwekkende stem. Niemand minder dan S10 komt naar het Amsterdamse Bostheater op donderdag 23 mei 2024.

S10, bekend van haar rauwe en eerlijke benadering van muziek, maakte indruk met haar debuutalbum ‘Snowsniper’ in 2018. Ze ontving de in Nederland meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. En in 2022 representeerde ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘De Diepte’. Ook in 2023 was ze niet van het podium af te krijgen en stond ze in een uitverkocht AFAS Live en volgde er een festivalzomer met shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands.

S10 spant de kroon in de Nederlandse alternatieve pop en vertelt door middel van zang, rap en ‘spoken word’ haar meest persoonlijke verhalen. Haar duistere en intense nummers nemen luisteraars mee op een emotionele reis.

 

Bekijk hier S10’s live optreden op het Eurovisie Songfestival van 2022!

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 35,65

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk