Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

all them witches

notice

Dit concert is uitverkocht

Het Amerikaanse hardrockkwartet All Them Witches staat op zondag 16 juni in het Amsterdamse Bostheater. De band staat bekend om zijn rauwe mix van progressieve, blues achtige, neo-psychedelische muziek en indrukwekkende gitaarriffs.

All Them Witches heeft sinds hun debuut in 2012, de grenzen van de muziekwereld verkend. Met albums zoals ‘Dying Surfer Meets His Maker’ en “ATW” hebben ze veel waardering gekregen voor hun veelzijdige stijl en creatieve aanpak van muziek. Deze band – bestaande uit gitarist Ben McLeod, zanger en basspeler Charles Michael Parks, Jr., drummer Robby Staebler en toetsenist Allan Van Cleave – heeft niet alleen een toegewijde fanbase opgebouwd, maar heeft ook critici overtuigd met hun frisse en vernieuwende geluid.

All Them Witches kon je al eerder live bewonderen op festivals als Voodoo Music & Arts, Bonnaroo, Forecastle Festival en Pukkelpop. Of het nu intieme clubshows of grote festivals zijn, ze weten elke keer een onmiskenbare vibe te creëren die het publiek volledig inpakt.

En nu voegt All Them Witches een nieuw hoofdstuk toe aan hun muzikale reis met een exclusieve show in ons Bostheater. Verwacht geen standaard rockshow; All Them Witches brengt een ervaring die de grenzen van het genre verkent.

Ticket kosten

  • tickets incl. servicekosten
    € 40,25

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk