Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Ares

Live at Amsterdamse Bos

notice

Dit concert is uitverkocht

Op vrijdag 15 september treedt de Oosterhoutse artiest Ares op in het Amsterdamse Bostheater. Na twee uitverkochte shows in de Melkweg en meerdere optredens bij festivals als Lowlands, WOO HAH en Zwarte Cross, komt deze jonge en succesvolle selfmade artiest nu ook naar Live At Amsterdamse Bos!

Ares is als producent, rapper en zanger altijd in de weer en naast zijn talloze albums en EP’s is hij nu ook bezig met zijn eigen kledinglijn en met het opzetten van zijn eigen label ‘162 Records’, vernoemd naar het netnummer van Oosterhout.

De 27-jarige artiest begon zijn carrière al op jonge leeftijd. In 2014 releaste hij onder het label TopNotch zijn debuutalbum ‘Road Trip’, vele andere albums en EP’s volgden onder de vleugels van het label. Na Ares zijn periode bij TopNotch verschenen er projecten op eigen titel zoals zijn albums ‘Alice’ (2018), ‘Lotus’ (2020), ‘Langetermijnvisie’ en ‘Wavyman – Live From Mars’ (2022).

Sinds 2017 is hij een onafhankelijke artiest, dit resulteerde in te gekke en eigenzinnige albums waarin hij experimenteert met geluid en waar verschillende stijlen in terugkomen. Ares staat niet graag in het middelpunt van de aandacht, maar als hij de mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaat het helemaal los. Ares: “Iedere show is uniek, doordat ik veel freestyle en andere versies van tracks speel. Als je er niet bij was, ga je er nooit achter komen hoe het klonk, want de volgende show is alles weer anders”.

Wij zijn benieuwd wat voor unieke show Ares voor ons in petto heeft en kunnen niet wachten!

 

Kijk hieronder de set van Ares op Live at WOO HAH! x Rolling Loud 2022:

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 33,95

Extra informatie

18:00 uur: poorten en terras open
18:30 uur: Sim Fane (support act)
19:30 uur: Zeno (support act)
20:30 uur: Ares

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk