Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Bear’s Den

Live at Amsterdamse Bos

notice

Dit concert is uitverkocht

Het Britse folkrock duo, bestaande uit Andrew Davie en Kevin Jones, staat op 2 juli 2023 op het podium van ons openluchttheater met de muziek van hun nieuwste album ‘Blue Hours’.

Blue Hours draait volgens Bear’s Den om de momenten tussen waken en slapen, wanneer je in bed ligt te peinzen en de dag verwerkt. Het is dan ook niet gek dat het duo deze plaat bestempelt als hun meest persoonlijke tot nu toe. Met thema’s als zelfreflectie en de mentale problemen waar ze zelf tegenaan lopen proberen ze een klankbord te zijn voor ieder die niet goed over gevoelens kan of wil praten.

Hoewel de thema’s van het album zwaar zijn bieden ze hoop. Zoals altijd staan de gitaren van Bear’s Den op dit album centraal, afgewerkt met subtiele elektronische elementen. En dat alles met evenveel zorg en precisie bespeeld.

Van kleine zaal tot festivalterreinen als Rock Werchter, Pinkpop en Glastonbury, Bear’s Den snapt de kracht die muziek kan geven en laat dat tijdens een concert spreken. Zo stal het duo vele harten met liedjes zoals ‘Agape’, ‘Above the Clouds of Pompeii’ en ‘Isaac’. We weten zeker dat ze ook het publiek van Live At zullen betoveren met hun intieme en hoopvolle muziek. Een ervaring die je niet mag missen!

 

Kijk en luister naar een live optreden van Bear’s Den in de Vondelkerk

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    € 44,85

Extra informatie

18:00 uur: deuren open
19:00 uur: Isaac Roux (support act)
20:00 uur: Matthew & The Atlas (support act)
21:00 uur: Bear’s Den

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk