Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Boslab Route Groen

Tijdens Boslab Theaterfestival nemen onbevangen makers je mee in het schemerende bos én in de wereld van hun fantasie. Tijdens één avond zie je drie korte voorstellingen op avontuurlijke plekken.
Ga mee op een verrassende boswandeling en ontdek het werk van een nieuwe generatie makers, die spelen op een open veld, langs een wandelpad, verscholen tussen de bomen of in de grote vijver.

Boslab Theaterfestival is van dinsdag 25 juli tot en met zaterdag 5 augustus te zien, in én om het Amsterdamse Bostheater.

 

In deze route

Route Groen is een heerlijke route vol verhalen, beweging en satire! Volg een persoonlijke zoektocht naar liefde, ervaar de wildheid van pijn en ontdek een krachtig koor van vogels.

 

Crisis of Comfort – Gaja Caruso
Twee dansers tonen hun persoonlijke zoektocht naar liefde en intimiteit. Een muzikale compositie gemaakt van trillingen en opdringerige gedachten.

Meer over deze voorstelling

God is een parkiet – Reinout Bongers
Het superioriteitsgevoel van de mens wordt flink onderuit gehaald, als in een apocalyptische setting een koor van vogels gaat besluiten over het voortbestaan van de mens.

Meer over deze voorstelling

Bizon Bango – BAMBAMBAM
Een troostrijke absurdistische mime-theater-muziekvoorstelling, waarin het denkende lichaam en de avontuurlijke geest worden verbonden.

Meer over deze voorstelling

Ticket kosten

 • Regulier
  € 21,50
 • Student (op vertoon van studentenpas)
  € 16,50
 • CJP (op vertoon van CJP pas)
  €13,50

Extra Informatie

Tijden

19.00 uur: poorten van het Bostheater open
20.00 uur: starten voorstellingen

Rolstoelplaatsen

Let op: deze route is niet rolstoel-toegankelijk.

Terug naar Boslab Theaterfestival 2023

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan
 • Diverse locaties in het bos