Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Cinetree's Forest Filmfestival

Challengers

Cinetree forest filmfestival frida poster film openluchtbioscoop challergers zendaya

Op 22, 23 en 24 augustus vindt de 5-jarige jubileumeditie van Cinetree’s Forest Film Festival plaats in het Amsterdamse Bostheater. Met op 23 augustus: Challengers!

Van de succesvolle regisseur van o.a. Call Me By Your Name is er nu Challengers, een grote publiekstrekker met veel positieve recensies.

Challengers gaat over Tashi Duncan (gespeeld door Zendaya), een voormalige, talentvolle tennisster die coach is geworden. Ze is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met Art, een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere periode. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te krijgen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick, zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden de spanningen hoog doen oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

 

Cinetree Forest Film Festival groepstickets

Hoe leuk is het om ervaringen met elkaar te kunnen delen? Dat vinden wij dus ook! Daarom bij Cinetree Forest Film Festival: het groepsticket!* Kom met elkaar genieten van de leukste films voor een gereduceerde prijs. Maar let op: er zijn maar een gering aantal groepstickets, op =op!

* Een groepsticket geeft zes personen toegang tot de filmavond. Met een groepsticket krijg je € 10 euro korting. Je krijgt één ticket waarmee je met zijn zessen naar binnen kunt (zorg er dus voor dat je tegelijkertijd met elkaar naar binnen gaat).

Data en tijden

Ticket kosten

 • Regulier ticket
  €15,00
 • Groepsticket (voor 6 personen)
  €80,00

Kijkwijzer: 12+, seks, grof taalgebruik
Taal: English spoken, Nederlandse ondertiteling

Theater open: 
19.00 uur
Start programma: 
20:00 uur
Start film: 21.00 uur

 

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan
 • Grote zaal
 • Language no problem
 • Rolstoel vriendelijk
 • Vanaf 12 jaar