Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Dit is Karsu

Live at Amsterdamse Bos

notice

Uitverkocht

Karsu begon al met muziek maken toen ze optrad in het restaurant van haar vader in Amsterdam. Inmiddels is ze een veelgevraagde, veelzijdige zangeres en speelde ze op iconische locaties zoals Carnegie Hall en het North Sea Jazz Festival. Op woensdag 17 mei 2023 maakt Karsu haar debuut bij Live At Amsterdamse Bos in het Amsterdamse Bostheater.

De Turks-Nederlandse zangeres en pianiste is één van de gezichten van steun geworden rondom de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Het trieste verhaal van Karsu en haar familie is de beeldspraak voor de vreselijke ramp. Karsu roept mensen op om te helpen en om steun te bieden. Zelf heeft ze meerdere talkshows bijgewoond en geholpen bij de nationale actiedag. Daarnaast gaan de opbrengsten van haar nieuwe kookboek Karsu’s Kitchen naar Turkije.

Karsu staat bekend om haar unieke mix van pop, jazz en Turkse muziek. Haar zelfgeschreven Engels- Turkstalige muziek omvat bekende nummers zoals: ‘Jest Oldu’, ‘Sonunda’ en haar nieuwste single ‘Until, I do’. In 2021 deed ze mee aan het bekende televisieprogramma Beste Zangers, waardoor haar populariteit in Nederland nog verder steeg. Karsu coverde iconische nummer en maakte een album waarin ze deze bundelde. Dit album kwam binnen in de Album Top 100 en wie weet speelt ze tijdens haar concert bij Live At een van de nummers uit haar Beste Zangers-repertoire.

Met haar warme stem, geweldige band en enorme vocale bereik, kan zij als geen ander een boodschap overbrengen via haar muziek. We verwachten een bijzondere en intieme avond vol muzikaliteit en waar pop, jazz en Turkse muziek ongetwijfeld terugkomen in haar fantastische songs.

Wij kunnen niet wachten en zijn vereerd dat Karsu deze zomer in het Bostheater optreedt.

 

Bekijk hieronder haar aangrijpende uitvoering van Neredesin Sen (where are you).

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    €37,95

Extra info


TIJDSCHEMA

18:00 uur: zaal open.
19:00 uur: Maya Shanti
20:00 uur: Karsu

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met meer informatie. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk