Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Hans en Grietje

Grietje en Hans zijn verdwaald in het bos. Hans heeft een boek bij zich met de titel Hans en Grietje. Hij heeft het gevonden in vaders kast. Grietje mag er niet in lezen van Hans maar ze doet het stiekem toch. Tot haar schrik leest ze dat ze op weg zijn naar een heks! Ze vindt heksen stom, met zo’n kromme neus en een bezem. Ze pakt een potlood en zodra Hans slaapt verandert ze het verhaal, met alle gevolgen van dien. Hans en Grietje van Het Kleine Theater is een grappige, vrolijke en muzikale voorstelling waarbij het bekende sprookje net even iets anders loopt dan wat je gewend bent.

De afgelopen jaren was Het Kleine Theater al vaker te gast in het Bostheater, onder andere met de succesproductie Robin Hood. Ook Hans & Grietje belooft weer een muzikale en vrolijke voorstelling te worden voor jong en oud.

 

Over het kleine Theater

Het Kleine Theater maakt al 10 jaar voorstellingen voor jong en oud. Met veel humor, mooie muziek en grappige personages. Verhalen, meestal sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste.

Spel: Vimala Nijenhuis en Bengt Kropmans
Regie: Anke Engels
Geluidsontwerp/ techniek: Richard Hakkenes

Ticket kosten

  • Volwassenen
    €13,50
  • Kinderen
    €9,50

EXTRA INFORMATIE

Theater open: 30 minuten voor aanvang van de voorstelling
Duur: 40 minuten
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • Familievoorstelling
  • Kleine zaal
  • Rolstoel vriendelijk