Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Sweetness! Dit gaat echt gebeuren: Jimmy Eat World komt op zondag 26 juni 2022 naar het Amsterdamse Bos. ‘It just takes some time’ voordat je een band als Jimmy Eat World in ons mooie openluchttheater kan zien maar als het dan zo ver is… dan ‘everything, everything will be just fine!’


Dit is het verplaatste concert van zondag 5 juli 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Jimmy Eat World komt voor het eerst in drie jaar terug naar Nederland en bracht ook nog eens vorige maand hun nieuwe album ‘Surviving’ uit, dat goed werd onthaald. Het mag duidelijk zijn dat het enthousiasme nauwelijks nog is te temperen. Met maar liefst tien studioalbums op zak wordt dit een avond keihard rocken en meezingen met al die fijne hits als ‘The Middle’, ‘Lucky Denver Mint’, ‘Big Casino’, ‘If You Don’t, Don’t’ en natuurlijk de parel ‘Hear You Me’.

Ben je nog niet bekend met Jimmy Eat World, maar kom je wel graag naar Live At en vind je het leuk om nieuwe muziek te ontdekken? Dan is dit een must go! Zo schreef OOR over hun laatste show in 2017 nog: “Jimmy Eat World zorgt schijnbaar moeiteloos voor een van de leukste concerten van het jaar.” Luister zelf eens naar de eerder genoemde hits en je zal begrijpen waarom dit er eentje voor in de boeken wordt! ????

We kunnen er nog veel meer over kwijt maar dit is er een om meteen in je agenda te zetten en niet te missen. We zullen ze eens laten merken hoe erg we ze gemist hebben en trakteren op een heel hartelijk Live At welkom!

 

Tijdschema

17:30 deuren en zomerterras open
19:30 Together Pangea
20:30 Jimmy Eat World

 

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Tickets
    v.a. € 31,00

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk