Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Kula Shaker

Live at Amsterdamse Bos

Op woensdag 9 augustus speelt de Engelse band Kula Shaker bij Live At Amsterdamse Bos! De psychedelische rockers zijn terug van weggeweest met hun meest inspirerende album in jaren: ‘1st Congregational Church Of Eternal Love (and free hugs)’.

De roots van de band liggen in de psychedelische beweging van de vroege jaren 90. Hier kwamen bekende nummers uit voort als: ‘Tattva’ en ‘Hush’ die in 1997 tot het grote succes van hun debuutalbum ‘K’ leidden. Optredens volgden over heel de wereld, waaronder in ons eigen land, op Lowlands en Pinkpop!

Een nieuw album, 15 vlammende nummers, verpakt in een aanstekelijke mix van classic 70’s rock, Indiase mystiek en een vleugje Engelse branie. En dat allemaal op 1 avond live bij ons op het podium gespeeld door Kula Shaker. Wij kunnen niet wachten!

 

Check hieronder de hit Hush uit 1997 en daaronder een van hun nieuwste hits uit 2022: Whatever it is (i’m against it).

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    € 39,10

Extra informatie

18:00 uur: zaal en zomerterras geopend
19:00 uur: Oliver Pesch (support)
20:00 uur: The Indien (support)
21:00 uur: Kula Shaker

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk