Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Een houtje touwtje western spektakel!

De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen nu met een nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

“Lucky Luuk barst bijkans uit zijn voegen van hilarische scènes, ingenieuze decorwisselingen en wonderbaarlijke transformaties van de spelers.” – Theaterkrant

In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding. Als drie stoere ‘polder cowboys’ , die zich groot en stoer willen voelen. Maar ze lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los.

Lucky Luuk is een fysieke en visuele voorstelling omlijst door meerstemmige westernmuziek.

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Rovers. In September 2020 komt Meneer Monster met zijn eerste grote zaal productie in samenwerking met Bos Theaterproducties: De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem. Voor meer informatie: www.meneermonster.com

____________________________

We adviseren om kinderen jonger dan 4 jaar niet mee te nemen naar deze voorstelling.

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als je aanwezig bent bij de voorstelling, stem je ermee in dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht je hierover vragen hebben, kun je contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Ticket kosten

 • Standaard
  € 13,50
 • Kind tot 12 jaar
  € 9,50

Extra informatie

Theater open: 30 minuten voor aanvang van de voorstelling
Duur: 50 minuten
Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan
 • Familievoorstelling
 • Kleine zaal
 • Rolstoel vriendelijk
 • Vanaf 4 jaar