Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Nena

Live at Amsterdamse Bos

notice

Dit concert is uitverkocht

Als wij ‘99 Luftballons’ zeggen, dan weten jullie wie er bij ons komt optreden deze zomer! Juist, de Duitse zangeres Nena staat op maandag 4 september op het podium van Live At Amsterdamse Bos!

Nena begon haar carrière in de gelijknamige band Nena die in 1983 doorbrak met ’99 Luftballons’. De hit stond wereldwijd op nummer 1 en had miljoenen streams. Een aantal andere bekende hits van de band zijn: ‘Nur geträumt’, ‘Fragezeichen’ en ‘Leuchtturm’. In 1989 ging Nena solo verder, en met succes! De zangeres werd, met meer dan 25 miljoen verkochte albums, een van de meest succesvolle solisten van Duitsland.

Dit jaar vliegen de 99 luchtballonnen van Nena alweer 40 jaar rond. Het perfecte moment om haar nummers in het zonnetje te zetten! Met 2 remastered versies van de hits ‘Leuchtturm’ en ‘Kino’ op zak, start Nena deze zomer aan haar “Wir Gehören Zusammen Open Air-Tournee” door Europa. Een energiek spektakel voor jong en oud, waarin we de glorieuze muziek uit de 80’s en haar nieuwste nummers horen. Nena: “einen supertollen Abend voller Licht, Liebe und Rock ‘n’ Roll!”

 

Check hieronder een live optreden van Nena uit 2018 én haar allernieuwste single.

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    € 54,05

Extra informatie

18:00 uur: Poorten en terras open
19:00 uur: Yori (support act)
19:45 uur: Mannequin Death Squad (support act)
20:45 uur: Nena

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk