Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Singer-songwriter Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, debuteerde al in 2000 met het gelijknamige album vol instant pop-rockklassiekers.

De in België woonachtige Nederlander mogen we ondertussen gerust een van de sterkste singer-songwriters van de lage landen noemen. We mochten hem in 2014 ook al eens verwelkomen in het Amsterdamse Bos en deze zomer is hij terug!

Sinds dat laatste optreden bij ons bracht hij natuurlijk nog het succesvolle album ‘In The Cold Light of Monday’ uit en afgelopen najaar voegde hij daar zijn laatste release ‘Holler And Shout’ aan toe. Het album ontstond in coronatijd en werd (net als zijn voorganger) opgenomen in de Britse kuststad Brighton. Met onder andere songs opgedragen aan zijn dochter, ‘Judy Folk’, en vrouw ‘Isabelle’, een breekbaar en eerlijk nummer waarin hij bekent dat het leven met een artiest niet altijd een pretje is.

Na acht jaar is Novastar dus met een hoop nieuw materiaal op zak opnieuw te zien in een bijzondere setting, tussen de bomen in het Amsterdamse Bos! The best is yet to come!

TIJDSCHEMA

17:30    ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND
19:00    OPENER DOOR OLIVER PESCH
20:00   VOORPROGRAMMA TBA
21:00    NOVASTAR

Ticket kosten

  • Kaarten
    v.a. € 36

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket gekocht voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze rolstoelplaats dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan wanneer en met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk