Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Eerder werd zijn muziek al vergeleken met die van Rufus Wainwright, Andrew Bird en Jeff Buckley door de unieke, experimentele aard ervan. Onvoorspelbare combinaties van indierock en klassieke muziek kenmerken dan ook het talent van de Canadese zanger, componist en songwriter Patrick Watson. Op maandag 18 juli brengt hij zijn betoverende repertoire naar het Amsterdamse Bostheater.

Met zijn nieuwste album ‘Better in the Shade’ op zak, brengt de muzikant naast zijn bekende releases als ‘Je te laisserai des mots’ en ‘The Great Escape’ een hoop nieuw materiaal mee naar het Amsterdamse Bostheater. Droom weg bij de muziek van deze getalenteerde singer-songwriter onder de sterren in ons intieme openluchttheater in het bos.

 

TIJDSCHEMA

17:30 Deuren en zomerterras geopend
19:30 Voorprogramma CHELS
20:30 Patrick Watson

 

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 46,75

Tijdschema

17:30 deuren en zomerterras open
19:30 voorprogramma
20:30 aanvang hoofdprogramma

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk