Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Bosfest presenteert

Peach Season

Gaja Caruso

Hoezeer het maatschappelijke klimaat ook verandert, en daarmee onze verwachtingen van liefde, de essentie van de liefdesverhalen blijft op een manier altijd gelijk. In Peach Season word je terug genomen naar deze essentie.

 

Over de voorstelling

Peach Season is een multidisciplinaire dansvoorstelling waarin twee dansers, twee dichters en een componist een fysieke, visuele en auditieve voorstelling maken van een liefdesrelatie. De technieken die daarbij worden gebruikt zijn geïnspireerd op ASMR therapie. 

 

Over de maker

“Liefdesverhalen hebben me altijd geïnspireerd. Mijn hele leven kan worden ingedeeld in een soort seizoenen van relaties en de input die dat soort interactie bracht voor mijn gevoel van mijn ‘zelf’’ en ‘de wereld’. Mijn liefdesverhalen en die van anderen zijn belangrijk omdat, hoezeer het maatschappelijke klimaat ook verandert en daarmee onze verwachtingen van liefde, de essentie van de liefdesverhalen op de een of andere manier hetzelfde blijft. Met Peach Season wil ik terug naar deze essentie. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze verliefd worden.”  – Gaja Caruso

 

 

Credits

Eindregie: Gaja Caruso | Dans: Gaja Caruso en Roni Yaacobi | Poezie: Yvonne Zeegers en  Martin Rombouts | Muziek: Rik van der Heuvel | Artistiek producent: Agnese Fiocchi | Technisch producent: Jelle Rebel

Met dank aan Station Noord, Grand Theatre, Fonds Podiumkunsten en Club Guy & Roni

 

 

Data en tijden

Ticket kosten

  • tickets
    €10,00

Bosfest

Start voorstelling: 
20:50 uur

Duur voorstelling:
50 minuten

Entree Bosfestivalhart
Deze voorstelling is onderdeel van Bosfest. Om deze voorstelling te kunnen bewonderen dien je ook in het bezit te zijn van een entree ticket voor het BosFestivalHart.

Entree Bosfestivalhart

Details voorstelling

  • Bosfest

Impressie van de show