Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

Rodrigo y Gabriela

Ga maar op het puntje van je stoel zitten want dit concert wordt er weer eentje voor in de boeken! Maandag 15 juli wordt een magische avond, want Rodrigo y Gabriela treedt op bij Live At Amsterdamse Bos! Dit Mexicaanse duo, meesterlijk met slechts twee akoestische gitaren, brengt hun unieke sound naar ons podium.

Een reis die begon op de straten van Dublin, groeide al snel uit tot internationale roem. Dit Grammy Award-winnende duo, opgegroeid met een mix van classic rock, heavy metal en flamenco, brengt een unieke en bezielde mix van invloeden naar het podium. Het duo heeft wereldwijd erkenning gekregen voor hun buitengewone live shows. Hun ongekende gitaarspel heeft hen naar de wereldtop gebracht, met uitverkochte shows op iconische locaties. Ze hebben opgetreden op locaties als het Witte Huis, Glastonbury, de Hollywood Bowl, en Sydney Opera House. Met acht studioalbums hebben ze wereldwijd lof geoogst voor hun experimentele aanpak van muziek.

Rodrigo y Gabriela brengt hun virtuoze gitaarspel naar het Bostheater, waar de klanken van de muziek nog lang door het bos zullen klinken. Laat je meevoeren door de straten van het zonnige Mexico. Een sonische ervaring met meeslepende muziek, die je niet wilt missen!

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 42,55

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk